LA NOSTRA CUINA

Des del primer dia Els Arcs ha apostat per una cuina casolana de qualitat. El servei de restauració és també un dels pilars de l'atenció als nostres residents, on vetllem que diariament es proporcioni una experiència positiva a l'hora dels àpats.

 

Disposem de cuina pròpia amb elaboració d'un menú variat que garanteix una dieta equilibrada i adaptada a les necessitats nutricionals dels residents. 

 

La nostra cuina es distingeix per oferir: 

CUINA CASOLANA

 

Oferim una cuina casolana i tradicional. Tenim presents els seus interessos i gustos a l'hora d'elaborar els menús. Mitjançant les assembles semestrals de residents poden expressar quins plats tenen èxit i quins es poden millorar o substituir. PLA NUTRICIONAL

 

Disposem d'un pla nutricional, supervisat per la nostra Responsable Higienico-Sanitària i diplomada en Nutrició Humana i dietètica, que garanteix la disponibilitat de menús variats, equilibrats i adaptats.

Aquest any com a novetat s'ha fet un pla específic als berenars per aquells residents més vulnerables que requereixen un aportació extra de nutrients (proteïnes i vitamines) i energia. 

 

El pla té en compte aquells residents que necessiten una dieta específica per prescripció mèdica o per intoleràncies alimentàries. TEXTURITZAT

 

A Els Arcs texturitzem els aliments, una tècnica culinaria per aquells residents que presenten dificultats a l'hora de mastegar o deglutir.

Els sòlids es trituren i els líquids s'espesseeixen fins que la seva consistència és l'adequada per garantir una correcta deglució. 

Alhora manté les propietats i sensacions que generen els aliments a través dels sentits. 

L'objectiu és aconseguir una alimentació saludable sense renunciar al plaer del menjar i de forma atractiva. PLATS A ESCOLLIR

 

Els Arcs ofereix un menú diari per a tots els residents. 

Al 2021 vam implementar els Plats a Escollir, on els residents disposen de 3 opcions alternatives de primer plat com del segon plat tant per dinar com per sopar. PRODUCTES DE PROXIMITAT

 

Des del primer dia apostem per comprar i oferir als nostres residents productes de proximitat,  també anomenats de quilòmetre zero, amb l'objectiu de fomentar l'economia propera. 

Els productes de proximitat que tenim són: La Fageda, Llet Nostra, Inpanasa, Gelats Alemany, vedella de Girona, tant el pa artesà diari, els croissants i ensaïmades que oferim cada diumenge són de fleca local, etc.